Anotacions més o manco impertinents

Indicació prèvia: Impertinent. - Que diu o fa coses fora de propòsit, molestes, irreverents, etc.

França, escolta el fiscal general!

mirollull | 03 Febrer, 2006 14:34

Veiam si d’una vegada França se n’assabenta i deixa de donar problemes! Com ja és hora també que la Unió Europea i l’ONU s’aclaresquen i deixin de confondre ous amb caragols.

Sobretot, França. L’UE i l’ONU, potser tenguin una mala informació del govern anterior que el ministeri actual corresponent encara no ha tengut temps ni tranc per corregir. Però França, que és al costat, ben bé es podria preocupa d’estar informada. Si no es que ho faci a posta per molestar: no debades les rivalitats són normals entre veïns.

¿A què treu cap, sinó, que França seguesca cercant i agafant patriotes i dir que són terroristes o assassins?

Voldria poder creure que ara ho entendran. El fiscal general Conde Pumpido ho deixa ben clar, per si mateix i segurament interpretant a dret seny les intencions i els actes del president del Govern, foragitant el senyor Fungairiño.

Quina mania persecutòria contra Batasuna y Eta! Un titular periodístic d’ahir deia: «En sus veinticinco años de trabajo en la Audiencia Nacional, Eduardo Fungairiño ha conseguido la condena de centenares de terroristas». El fiscal Fungairiño s’estava excedint.

Així i tot, pot estar content el senyor Fungairiño. Li varen demanar delicadament que dimitís, i la vicepresidenta de la Vega ho ha dit ben clar: «Es una decisión personal que respeto, lleva 25 años haciendo un trabajo muy importante al frente de un órgano muy difícil en la lucha contra el terrorismo... y si decide presentar su renuncia para pasar a otro puesto creo que es una decisión muy respetable».

El fiscal Fungairiño no es pot queixar. El senyor Gómez de Liaño, similarment per diferències amb el Govern, i perquè també hi havia un “actor” de pes, ho va tenir pitjor.

Comentaris

¿Sucesor?

Arenas | 04/02/2006, 21:25

Sobre el posible sucesor de Fungairiño http://anghara.blogspot.com
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb