Anotacions més o manco impertinents

Indicació prèvia: Impertinent. - Que diu o fa coses fora de propòsit, molestes, irreverents, etc.

De rota batuda

mirollull | 18 Gener, 2006 23:22

No em sent ni defraudat ni enganyat, cosa distinta és que pensi que anam de rota batuda.

En canvi, em causen vergonya i aversió la barra i l’embrutiment amb què els cappares actuen en la política nacional (d’Espanya) i en la illenca (la d’un tros mediterrani –per ara– de la nació).

Si és ver, i he de pensar que sí ho és, que «Munar ordena a UM una campaña de desprestigio contra Rotger y la alcaldesa Cirer», això no és sinó una demostració més de les males i baixes martingales amb les quals pretenen usurpar el poder per a lucre propi i d’amics i parents.

La ciutadania, també anomenada sobirania popular, ¿pensa com ells i ambiciona poder arribar també al repartiment?

Si no és així, ja és hora que la voluntat popular es manifesti i atalli tants d’abusos. ¿Com? Idò, per exemple, no acudint a les urnes, i així no contribuiran a la vergonya i a l’engany.

Hauríem de deixar que només votassin aquells que tenen un interès legítim per fer-ho: és a dir, els que viuen de l’erari públic per via política o administrativa supèrflua, i que, endemés, ajuden a millorar una de les xifres de l’economia nacional (a més de les seves particulars, és clar), ja que la taxa oficial de desocupació és menor gràcies a ells. Una altra cosa és si contribueixen a millorar el P.I.B.; però això, ara, deixem-ho: són figues d’un altre paner.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb