Anotacions més o manco impertinents

Indicació prèvia: Impertinent. - Que diu o fa coses fora de propòsit, molestes, irreverents, etc.

Sense llum

mirollull | 03 Juliol, 2005 17:14

A vegades em deman quin temps falta per poder reconèixer oficialment Espanya com allò que en deim una “república bananera” o, si voleu, com un bordell sense orde ni concert, i dit més grollerament, una casa de putes sense llum.

Pel camí que duim, no manca molt.

I per acabar-ho d’arreglar, el PP, que, en teoria, hauria d’esser una mica seriós i conseqüent, fa un esforç darrera l’altre per deixar en mans del PSOE els organismes de govern del país, tant l’estatal com els autonòmics, i també a fi que puguin arribar als butlletins oficials les decisions dels poders fàctics.

Un bon exemple d’aquesta aplicada actuació en són les beneitures i barrabassades del senyor Fraga d’aquests darrers mesos, que ni fetes a posta per llevar vots al PP.

I ara, entre nosaltres, també s’ha lluït el senyor Matas, amb les seves manifestacions als diaris, per rebaixar les possibilitats electorals del seu partit. ¿O potser té un preu lo que ha dit, i per això ho ha dit?

Si pel manco el PSOE fos unes esquerres sanes i vertaderes, jo no hi tendria res a dir, tot al contrari. Per ventura, però, les persones de veres d’esquerres no juguen als quatre cantons ni al joc de penyores pels patis polítics.

Comentaris

Llum

Garau | 03/07/2005, 21:50

Idò jo veig que ara hi molt més llum, molta més claror que fa un any. Que vol dir que no li caba de fer que ara es reconeguin els drets dels que no son com lña majoria ? No li grada que es refacin els estatuts ? No li agrada el diàleg ? No està content que per fi el penúltim residu del franquisme hagi estat derrotat ? O que la TV sigui més professional i objectiva ? No entenc massa el que ens vol dir

Una pena

mirollull | 03/07/2005, 22:22

No vull dir més que hi ha molta de fressa i molt de carnaval per tapar la manca de veritat, d’honradesa i de bona gestió. Si la política que es diu de dretes té molt que desitjar, la d’esquerres és patètica en el pitjor sentit.
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb