Anotacions més o manco impertinents

Indicació prèvia: Impertinent. - Que diu o fa coses fora de propòsit, molestes, irreverents, etc.

Equipatge de mà amb sobrassada

mirollull | 07 Novembre, 2006 13:07

Segons l’anunci a tota plana del Ministerio de Fomento i d’Aeropuertos Españoles y Navegación Aérea (AENA), a partir del 6 de novembre no es permet dur en l’equipatge de mà... I fa referència al Reglament CE N.º 1546/2006.

El Mundo/El Día de Baleares, en un reportatge sobre “Son Sant Joan/Nuevas medidas de seguridad” titula: “Equipaje de mano: ni queso, ni ensaimadas, ni sobrasada”.

La normativa limita els líquids, cremes, pastes... Tots els productes limitats es poden dur dins l’equipatge de bodega, però no en mà, i són retirats per ser destruïts.

Serà interessant llegir el Reglament citat. ¿Què limita? ¿L’equipatge de mà que es pot dur a l’avió o el que pot passar el control? Perquè pareix que si pretén la seguretat del vol, això no queda del tot clar.

O es que AENA no vol que els viatgers sofresquen un trauma que els augmenti l’angúnia, per a molts, propi del vol. I tan aviat com s’ha passat el control i tirats al contenidor o regalats a amics, parents o altres visitants els productes interdits, s’obrin les portes del paradís i tot allò que s’ha hagut de tirar, i molt més, es pot comprar a les botigues que hi ha a l’altre costat del pas estret de la prohibició. El passatger pot refer-se del trauma psíquic sofert recuperant, amb més avidesa si cal, el delit per tot allò que li han llevat.

I, endemés, pot afegir a l’equipatge de mà una ensaïmada, una sobrassada i un formatge.

I, en donar l’avís, partir cap a l’avió amb les mans plenes.

¿Qualcú ho entén?

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb