Anotacions més o manco impertinents

Indicació prèvia: Impertinent. - Que diu o fa coses fora de propòsit, molestes, irreverents, etc.

Potser De la Vega és una nosa

mirollull | 24 Octubre, 2006 19:48

¿Què passa amb la senyora De la Vega? No sé si té o no possibilitats com a batlessa de Madrid. I tampoc crec que a Rodríguez Zapatero li importi molt. Si no té cap candidat vàlid, almanco que la capital li servesqui per desfer-se’n de la vice-presidenta, que, pens, és un obstacle molt important i dur perquè el senyor Rodríguez pugui acollir –evangèlicament- els fills pròdigs terroristes.

Comentaris

¿Y ganar Madrid?

Pouet | 25/10/2006, 05:07

No acabo de entender bien el motivo por el que se ven tantas intrigas e histórias raras en el hecho de que se quiera ganar la alcaldía de Madrid. La Vicepresidenta puede ser una buena candidata. ¿Porqué no se puede admitir que se quiera ganar Madrid, simplemente?
Entiendo que ciertos grupos que tienen conexión directa con De la Vega, quieran que siga, pero esos grupos solo defienden sus intereses particulares. No miran más allá.

No discuto su valía

mirollull | 25/10/2006, 11:22

Me parece lógico que quieran ganar la alcaldía de Madrid.
Y posiblemente De la Vega fuera mejor alcalde que Gallardón. Lo único que pienso es que al presidente puede convenirle quitarse a la vicepresidenta, incluso aunque de gane la alcaldía.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb