Anotacions més o manco impertinents

Indicació prèvia: Impertinent. - Que diu o fa coses fora de propòsit, molestes, irreverents, etc.

La presidenta ha tengut raó

mirollull | 12 Setembre, 2006 17:09

La presidenta ha tengut raó: encara s’han penjat més banderes. Però la modèstia i la discreció de la gent d’UM és admirable, no vol presumir d’estar agombolada pel mantell acollidor de Nostra Senyora de la Misericòrdia; no vol fer enveja a la resta de la ciutadania: per això s’han guardat les banderes en un racó privilegiat i íntim de ca seva.

Si no, no s’explica on són les desenes de milers de banderes repartides.

L’altre dia (ho vaig contar) en un bon recorregut pels carrers i places de Palma, vaig comptar quasi cinc dotzenes de banderes en els balcons. Avui, en el mateix periple ¿s’ha doblat o triplicat el nombre de balcons adornats? Que s’ha doblat, segur. ¿Triplicat? És dubtós.

Els malpensats poden creure que els afavorits per la repartidora de Munar no volen que se’ls pugui signar de col·laboració prevaricadora; jo no pens que siguin tan desagraïts. Per ventura, la realitat és que, si és vera tanta regalia de la presidenta, tots els centenars de milers d’euros no són objecte d’una distribució generalitzada, sinó que només van a una minoria selecta, i a aquesta, en una bona part, corresponen les banderes penjades en els balcons; i, per aquest o per un motiu semblant, també la penjada per l’acompanyat Matas en el balcó del Govern Balear.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb