Anotacions més o manco impertinents

Indicació prèvia: Impertinent. - Que diu o fa coses fora de propòsit, molestes, irreverents, etc.

.cat i la geometria

mirollull | 13 Maig, 2006 12:17

És possible que una gran majoria de la minoria, cada dia creixent, dels caps elegits en els varis estaments públics, i una minoria indeterminada de la majoria que és electora, necessitin reciclatge des de l’ensenyança bàsica o una revisió i tractament psicològics o, fins i tot, psiquiàtrics. Establir una comissió d’estudi ad hoc no ho aclariria, però un estudi fet per especialistes podria donar resultats satisfactoris.

D’un altre assumpte, en canvi, no puc assegurar res. Si bé en un primer cop de vista pareix potser sortir del subconscient o del inconscient, no tenc coneixements suficients sobre les teories de l’enguany de moda, pel 150 aniversari, don Sigmund Freud.

Els psicoanalistes, possiblement, mos puguin explicar si el punt cat, estirant el fil d’Ariadna del laberint psíquic, té el seu origen en el catet, no en el de la geometria, sinó el castellà o espanyol, més popular, cateto. Seria interessant que ho poguessin fer.

---------

Aquest article és en homenatge de la declaració sapiencial del rector de l’UIB d’utilitzar el domini .cat per la universitat balear.

Comentaris

L'article...

biel | 13/05/2006, 14:27

pots publicar o enllaçar l'articles, m'agradaria saber en que et fomentes per dir una de les teves tonteries. Gràcies.

no ho entenc

Miquel | 13/05/2006, 18:32

Perdona, però no entenc el teu article. No puc afinar el que vols dir, ni en la versió castellana ni en la catalana. No se t'enten.

Fonamentar, ¿no?

mirollull | 13/05/2006, 18:59

Les sis primeres paraules no sé què volen dir. Quan a “en què fomentes” (el verb significa, en una segona accepció, covar la lloca els ous) supòs que li manca una síl·laba. Idò mira, fonament les meves tonteries en els bajanades que es veuen i senten cada dia, siguin d’un rector, d’un conseller o d’un escolà major. I només pretenc, divertint-me, ajudant a fomentar el sentit crític.

La UIB

Amalia | 13/05/2006, 19:09

Lleva buen camino la UIB: puede llegar a ser pueblerina.
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb