Anotacions més o manco impertinents

Indicació prèvia: Impertinent. - Que diu o fa coses fora de propòsit, molestes, irreverents, etc.

Quan Cort diu no...

mirollull | 09 Febrer, 2006 22:27

Sols mancava que les madones se tornassin ordinàries: la de Mallorca, especialment. Amb tot, que xerrin com a bugaderes no és més que una anècdota.

És més important parlar d’això que diu Cort, que en les actuals condicions no donarà la llicència d’obra per les cases de la sèquia de Can Domenge.

No fa molt, també Cort va dir que de les torres de Son Moix, res de res. Per cert, els expropiats per construir l’estadi demanen la seva part en el negoci que volen fer en un camp de futbol que ara pareix que és propietat d’una societat mercantil de les que figuren com esportives.

Sobre els “no” de Cort, a les hemeroteques hi ha història; solen acabar en un “sí” o deixant fer.

Jo estic esperant veure, qualsevol dia, el projecte definitiu de les torres i l’edificació a punt de començar.

Perquè tot té solució. Fa molts d’anys –la senyora Cirer no sé si havia nascut– la llicència d’obra “dubtosa” se podia arreglar amb uns locals o uns pisos per al regidor; els projectes d’aquell temps no donaven per massa. Després, pels anys vuitanta, les constructores, especialment les grans, començaren a resoldre les qüestions –o era la forma d’evitar qüestions– fent aportacions “voluntàries” a persones i partits relacionats amb la política.

¿Com se fa avui? No ho sé. Per ventura, tanmateix, de maneres molt similars a les que vaig conèixer. O, com que anam avançant, potser que encara pitjor.

Comentaris

De la Rioja

Pep Torro | 09/02/2006, 22:58

Jo vaig fer feina 4 anys per una constructura de Logroño. El propietari és soci accionista de les bodegas de vi de Rioja. L'empresa tenia taller de fusta a Logroño, i tota la fusta d'obra; vestiments i portes, venia d'allá am container. A dins sempra hi solia ver palets amb caixes de vi camuflats amb la fusta. Per nadal es repartia per no se quins departaments de l'ajuntament de Ciutat, i tambe pel colegi d'arquitectes. Va be tenir les corrioles ben engrasades, encare que sia de vi.
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb