Anotacions més o manco impertinents

Indicació prèvia: Impertinent. - Que diu o fa coses fora de propòsit, molestes, irreverents, etc.

El cas Andratx, Matas i el PSOE

mirollull | 11 Desembre, 2006 13:19

El president Matas diu que el cas Andratx es girarà contra el PSOE. Ho diu convençut?


Pens que ningú es creu que el PP tengui l'exclusiva de la corrupció. Però potser convengui tenir en compte que:


“¿Per què tanta gent segueix votant el PSOE a pesar dels seus flagrants abusos? Segons la meva opinió, perquè funciona l’esquema de “pobres-rics”, “treballadors-explotadors”, “els nostros-els capitalistes” o els “imperialistes”. Aquest esquema ha duit a molts a aplaudir o disculpar els terroristes, a dir assassí el PP i exculpar els vertaders assassins perquè aquests, clar, en definitiva es defensen “de l’imperialisme”. (Pío Moa. El iluminado de la Moncloa y otras plagas. LibrosLibres, Madrid, 2006.)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb