Anotacions més o manco impertinents

Indicació prèvia: Impertinent. - Que diu o fa coses fora de propòsit, molestes, irreverents, etc.

PP, PSOE i l’altre gent

mirollull | 06 Desembre, 2006 01:33

Gir papers i trob l’esborrany que diu: “No ens donarem compte i s’estaran preparant eleccions. Convendria anar pensant la decisió del vot. O sigui, en triar una de les tres opcions: vot nul, vot en blanc o abstenció. Qualsevol altra opció és fer-se còmplice de la degradació política progressiva.
Hi ha qui diu que els polítics són tots iguals, i això no és ver. N’hi ha uns pitjors que el altres. I les persones honrades que es fiquen en aquest embolic, si no canvien, duren poc: o se’n van o els engeguen.”

Les proves de la degradació progressiva –i de perversió i corrupció- van sortint com a bolets.

Puput i Angelots
Joan Pla
Puput i Agelots
Maria Vich
El Mundo/El Día... 5/12/06

“La explicación del angelote al hablar de los monotipos de María Vich no es más que un exceso metafórico por mi parte: pintar un pájaro y sacar el monotipo de un ángel es como escribir sobre la corrupción del PP y publicar un escrito sobre la honestidad del PSOE... o viceversa, o sea, como pintar las excelencias culturales del Arte y sacar el monotipo de un triste mercado de votos y de mercaderes corruptos. Lo de María Vich, una bocanada de aire fresco.” (Joan Pla. En PUPUT I ANGELOTS de ayer, 5 de diciembre.)

Si el panorama nacional, políticament, es desolador, el balear fa fàstic. Matas i Antich fan pena, i a la madam tant li fa l’un com l’altre per tal de no tancar el negoci. Els altres...

Per ventura, en lloc de les tres possibilitats de vot suggerides, hi hauria una altra opció gens dolenta o la millor: votar en massa sense importar a favor de qui; allò que importaria seria que els polítics sàpiguen que tenen el consentiment general per fer i desfer, posar-se d’acord, a torns o d’un cop, per crear inflació i repartir-se les plus-vàlues i els imposts entre tots ells.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb