Anotacions més o manco impertinents

Indicació prèvia: Impertinent. - Que diu o fa coses fora de propòsit, molestes, irreverents, etc.

Betasuna complirà la llei

mirollull | 13 Octubre, 2006 21:20

El president Rodríguez Zapatero diu que Batasuna es podrà presentar a les pròximes eleccions municipals.

I la seva vice-presidenta afirma que Batasuna serà legal si compleix la llei.

La vice-presidenta, aparentment, posa límits a la declaració del seu president feta a cal Rei aprofitant la Festa Nacional. Però, els límits no ho són: De la Vega lo que vol és que no pensem que el govern se rendeix.

Betasuna es presentarà a les pròximes eleccions en el país basc (no a Madrid), per fer-ho bastarà que compleixi la llei del més fort.

Els moros havien de ser a Madrid

mirollull | 13 Octubre, 2006 00:02

Correu militar
Correu militar abans d’Internet

Àngela Maria! Els moros no pogueren acompanyar els cristians a la Quinta Avinguda per la seva lentitud en el pas: el problema principal no era que enredassin l’agilitat cristiana (que és l’excusa que es va donar), sinó que no els donava temps d’anar y tornar de les amèriques per a ser d’hora el dia 12 a la desfilada hispànica de Madrid.

Una desfilada que ha estat una mena de demostració de la aliança de les civilitzacions y de com aquesta és més fàcil d’obtenir baix signes bèl·lics que amb intencions pacífiques.

A mi mai m’han paregut decents aquestes demostracions de prepotència agressiva amb un cert aire de pas circense o de majorets, però ja que es fan, és podrien fer bé. I evitar que en tot un dia de la Hispanitat, en el qual s’hi conviden països estrangers, no hi faltassin representacions importants del nucli espanyol, per exemple: els mossos d’esquadra, l’ertzaina... els ministrils del Consell de Mallorca i els tamborers de la Sala.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb