Anotacions més o manco impertinents

Indicació prèvia: Impertinent. - Que diu o fa coses fora de propòsit, molestes, irreverents, etc.

Excel·lentíssim i Santíssim Barceló

mirollull | 30 Gener, 2006 20:20

No em ficaré amb els clivells que són part substancial de l’obra, com crec que va dir el senyor Barceló.

Fins que no vegi l’obra de prop no podré confirmar la meva impressió: que no tenen gens d’eurítmia i que no responen a la més mínima intenció estètica; són simplement i purament defectes de fabricació refusables per un control de qualitat elemental.

Almanco, aquesta és la idea que he tret de les fotografies publicades.

En Pere Llabrés –el condeixeble que me feia enveja per la seva capacitat en l’estudi del llatí i per l’agilitat en el maneig del diccionari, però que avui, si no hagués sortit, jo podria esser com a poc el seu bisbe– diu que enguany que es compleix el set-cents aniversari de la Seu, s’inaugurarà la magnificent obra i, si no ho he entès malament, que el doctor honoris causa i excel·lentíssim artista, s’afegirà un nou títol.

La Capella de Sant Pere passarà a denominar-se la capella del Santíssim. Supòs que del Santíssim i Excel·lentíssim Miquel Barceló.

Això pensava fins fa poc. Després de la reculada dels senyors Matas i Cirer en la promesa del milió per cap, que ha duit a la Fundació Art a la Seu a demanar caritat i acceptar quantitats a la menuda, ja no crec que plogui d’aquest tro.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb