Anotacions més o manco impertinents

Indicació prèvia: Impertinent. - Que diu o fa coses fora de propòsit, molestes, irreverents, etc.

Randes i entredossos

mirollull | 05 Gener, 2006 22:51

¿Té res a veure la dèria legislativa contra el tabac amb la proliferació de la telefonia sense fils?

Podria dir: no ho crec; però, pens que sí, que respon a una simbiosi econòmica de compensació del benefici.

No és cap novetat dir que un negoci, els productes del qual van perdent mercat, o es transforma o acaba tancant.

Si es deixen de vendre les randes, els entredossos i el canalé, s’haurà de transformar la maquinària per fer una altra cosa, i, si és necessari, inventar un producte distint, com, per exemple, els chirimbombins.

Sospit que la mal anomenada telefonia mòbil –que, segons he vist, lo de la mobilitat sols és aplicable als aparellets que, en rebre un senyal, en lloc de música generen una vibració i si són damunt una taula, fan botets–, sospit, deia, que la telefonia mòbil genera a les empreses d’aquesta cosa una recaptació superior a la de les tabaqueres; i per afegiment, amb un cost de venda inversament proporcional a la facturació: la maquinària és si fa no fa la mateixa per 1 000 que per 100 000 segons d’ones hertzianes, l’aprovisionament i l’emmagatzematge innecessaris i els excedents i residus, inexistents.

Per ara, la presumpció de que les radiacions d’aquesta telefonia i les seves antenes són perjudicials i fins i tot cancerígenes i pertorbadores del sistema cerebral no preocupa massa, i las queixes que hi ha hagut, es diu que són insubsistents (jo més aviat diria no demostrades o interessadament amagades).

Amb tot, per molt que diguem, no ens hem de preocupar, el negoci continuarà puixant.

En un altre escrit sobre el tabac , deia que la joventut, que és el futur, és induïda al consum; i aquesta, ara juntament amb l’adolescència, també és el major consumidor de telefonia. El negoci està assegurat; les conseqüències són imprevisibles.

------
Si voleu, podeu llegir La Xarxa, una curta invenció narrativa que tenc a mirollull-literatura, en una de les meves pàgines web.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb