Anotacions més o manco impertinents

Indicació prèvia: Impertinent. - Que diu o fa coses fora de propòsit, molestes, irreverents, etc.

Democràcia de panfonteta

mirollull | 23 Desembre, 2005 12:46

Deixant de banda la intolerable “broma” del mal humorista de la COPE fent-se passar pel President del Govern Espanyol, és una vergonya encara pitjor això que està passant amb la COPE y EL MUNDO.

En temps de la democràcia orgànica, l’assumpte s’hauria resolt ben aviat, sobretot si hi hagués hagut el senyor Fraga Iribarne en el ministeri corresponent.

Ara, en la vigent democràcia de panfonteta, és escandalós que els cappares del Govern, el PSOE i CIU, pretenguin una execució sumària de la llibertat d’expressió, i altres partits i la ciutadania decent, que sens dubte ha d’existir, ens quedem tan tranquils.

A qualque indret ha de quedar un poc de dignitat.

-------

N.B.
Quina sort pel PSOE i CIU la inoportuna actuació del bromista; em recorda l’onze de març.

Comentaris

Panfonteta ?

Pep | 23/12/2005, 15:40

Vol dir que és la democràcia el que és de panfonteta ?. Miri fa deveres un mes i mig per Barcelona vaig fer un trajecte en taxi amb dos mexicans que treballaven per un ministeri del seu país. El taxista tenia la cope i hi predicava el Sr (?) Lossantos. Els insults i els desbarats que arribava a dir del President espanyol, eren tan desbaratats i tan fora de tò que els mexicans, no se'n podien avenir. Catòlics i del partit del Fox, se'n feren creus quan els hi vaig dir que aquell desbarat era pagat per l'esglèsia. Em digueren que les formes els hi havien recordats altres països centroamericans, més atrasats democràticament que el seu. Ells no en diuen panfonteta, en diuen bananeros. Alguns pensam que alomillor ho és una democràcia de panfonteta la que permet l'insult sense respondre amb contundència
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb