Anotacions més o manco impertinents

Indicació prèvia: Impertinent. - Que diu o fa coses fora de propòsit, molestes, irreverents, etc.

“Sexconsulta”, anques enrere.

mirollull | 05 Desembre, 2005 18:37

Som un mal pensat, què hi puc fer? I de vegades no encert. Com avui, que en agafar el diari –El Mundo / El Día de Baleares, que a mi no m’embruta ni les mans ni el cervell– m’he dit: ja hi tornam esser!, quan a la primera plana he llegit: «El PP exigirá que ningún español pueda ser perseguido por utilizar su lengua».

Però no, havia posat l’arada davant els bous: no era una altra frase "treta del context" com les que ha vengut publicant sobre la guia culinàrio-sexual educativa l’equip cirerià.

Ara el diari n’ha deixat de parlar de la guia, vull pensar que perquè l’ajuntament l’ha retirada, igual que, entre ahir i avui, ha llevat els cartells grossos de les parades de l’EMT i els petits de les vidrieres de les botigues.

¿Com és possible que una cosa útil, ben pensada, i de finalitat educativa oportuna i necessària, i que endemés s’ha llançat amb una costosa campanya publicitària, per quatre crítiques absurdes i retrògrades que rep, el digníssim ajuntament de Palma faci anques enrere?

Jo esperava tenir-ne més clarícies pel diari –a la meva edat ja no és probable que en rebés un exemplar–, per veure si, com sospit, només li podia fer un retret: no ser completa, cosa que és presumible havent llegit les manifestacions de la batlessa sobre la fa poc legislada, la un poc rara, espècie matrimonial.

Em quedaré sense saber si aquesta guia és un poc masclista i si deixa de banda la pertinent referència educadora per a lesbianes i gais.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb