Anotacions més o manco impertinents

Indicació prèvia: Impertinent. - Que diu o fa coses fora de propòsit, molestes, irreverents, etc.

Rodrigo de Santos “era” del PP

mirollull | 14 Març, 2008 22:23

No es pot dir que el PP hagi actuat fortiter in re, suaviter in modo*. Més bé ha estat fortiter in re atque in modo. Ràpidament i contundent, l’ex edil –un que tenia fama d’actuar encertadament i correctament– ha estat foragitat de les files honestes per una qüestió de pagar amb una targeta pública la companyia dels “boys” i altres herbes.

No crec que cap partit, inclòs UM, posi cap tap a la determinació popular ni tengui cap inconvenient per la decisió de l’ajuntament antipopular de posar el cas en mans judicials.

No es tracte que l’ex regidor hagi exercit una llibertat personal i sexual avui en dia demandades per una gran part de la societat i beneïdes pel govern de torn, sinó que hagi passat el cost a l’erari públic. Perquè vull suposar que el bessó de l’assumpte és la manera de pagar.

Que els mitjans de comunicació –i sobretot els que volen carnassa i millor si és del PP– facin llenya és normal. Però no crec que del cas de Rodrigo de Santos se’n hagi de fer un gra massa.

¡Quantes persones ‘honorables’ –qualsevol que sigui el seu color polític– no es diverteixen igual que Rodrigo de Santos! Si els llocs per ell freqüentats són un bon negoci deu ser perquè tenen una ‘bona i selecta’ clientela. ¿O no?

Per tant, deixem de fer llenya de l’arbre caigut. Rodrigo de Santos més que un deshonest ha estat un ingenu –víctima de certs hàbits proliferants– que ell mateix s’ha embolicat per no ser prou espavilat.

La malversació de fons públics li pot costar ben cara. Endemés serà un oportú exemple d’escarment públic molt aprofitable políticament.

Pareix que Rodrigo de Santos no havia caigut en la temptació d’aprofitar el càrrec per enriquir-se; altres ho fan i bé se’n cuiden de posar-ho difícil als jutges si hi arriben. Rodrigo de Santos s’ha engrunat per una imbecil·litat i, per comparació quantitativa, quasi una futilesa.

----------

* Fuerte en el fondo pero suave en las formas.

Comentaris

Futilesa?

Josep J. Rosselló | 15/03/2008, 01:07

Vol dir, senyor Miró, que no és més que una futilesa fer servir milers d'euros públics per pagar-se vicis privats? Vol que li expliqui la diferència que hi ha entre la llibertat sexual personal i el foment de la prostitució? Vol dir que tot un senyor universitari, funcionari de carrera, espòs i pare exemplar, només ha pecat d'imbècil? Quin nom li donan al personatge que, mentre es nega a casar parelles homosexuals i viatja a Madrid a fer costat a Rouco Varela en defensa de la família tradicional, es passi les nits senceres de bauxa amb al·lots que sap del cert que s'estan prostituïnt? Em vol fer creure que hi ha files honestes al PP? Es pensa que si la senyora Cirer hagués tornat guanyar les municipals tot això hauria sortit a la llum? Em sembla, senyor Miró, que ja som prou grandets per deixar-nos embolicar en aquest farcell d'hipocresia flagrant, de doble moral...

Files honestes

Josep Maria Miró Llull | 15/03/2008, 10:42

Veig que hauria d'haver posat files honestes entre comilles o en cursiva, així com vaig posar "honorables". La llista de persones "honorables" no és només d'una banda. I la hipocresia és una de las grans virtuds de la dreta; també la té l'esquerra, no faltaria més!, acommyada d'arribisme i deshonestat.
Vaja! que en política... anam ben arreglats. I unes 60.000 € –que, per cert, avui diu la premsa que Rodrigo de Santos ha tornat a la Sala– són una minúcia devora la llista que estic segur es podria fer de malversació i d'apropiació dels cabals públics.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb