Anotacions més o manco impertinents

Indicació prèvia: Impertinent. - Que diu o fa coses fora de propòsit, molestes, irreverents, etc.

La figura retòrica d’en Roman

mirollull | 09 Juny, 2005 20:13

Entenc, Roman, que, escrit per tu, només és una figura retòrica. Em refereix al titular «Munar debe dimitir» de la columna “En vena” d’avui, dia 9 de juny, en El Mundo / El Día de Baleares. Tens les idees massa clares per creure que això és factible.

Quasi seria com demanar la dimissió de la Mare de Déu de la Salut com a patrona de Palma o que la Mare de Déu de Lluc deixàs el seu tron de roquissar en la serralada.

I a més a més, en el cas de la presidenta del Consell de Mallorca, encara amb manco raó, perquè el seu nomenament no respon a cap majoria plebiscitària que, en conseqüència, tengui dret a demanar-li la dimissió.

No entenc a què treu cap ara tot aquest rebombori pel pedrolí; no són cap novetat les notícies i els comentaris sobre els negocis de la senyora i el seu enriquiment.

Així i tot, no són molts els qui li demanen compte. I és de suposar que prest se’n deixarà de parlar. El senyor Matas, per la seva part, ja li ha donat la benedicció i aquells que volen que ho expliqui i ho deixi clar, tot d’una que tenguin una compensació satisfactòria, no piularan més.

Roman, ¿o és que «el enquistamiento letal de la corrupción en nuestro sistema político» –la frase és de la teva columna– no és una realitat? Ho és, i no sols a Mallorca.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb