Anotacions més o manco impertinents

Indicació prèvia: Impertinent. - Que diu o fa coses fora de propòsit, molestes, irreverents, etc.

Son Espases i Descartes

mirollull | 06 Octubre, 2007 17:29

Pens, idò som. El senyor Antich ha recordat Descartes, i amb gran dolor del cor ha aconseguit fer funcionar un trosset del cervell –això vull creure- i ha pres una decisió racional.Una decisió encertada que fins i tot por afavorir la presidenta del Consell, que duu camí de necessitar la unitat d’atenció coronària si se li agreuja la destrossa del cor
El senyor Antich, tanmateix, podria haver pensat una mica més i hauria trobat una solució millor pel gran problema invasiu dels coritos (si de veres es aquest el problema); no em referesc que els proposàs partir a Lluc, com ha fet el prior Vallespir, perquè, segons tenc entès, a La Real fan una útil labor social. Però, sí, els hagués pogut proposar plaçar el monestir en un altre lloc més propici per al recolliment monacal i, de passada, reconstruir l’edifici, millorant la distribució interior i solucionant això del pis que els manca. Aquesta podria ser una solució millor que la fressa de modificar el projecte de l’hospital de Son Espases i enllestir un talús en el què, potser, es podrien sembrar begònies.
El claustre, que està bé, i les quatre pedres primitives de La Real no serien difícils de traslladar.
¿Es que ja ningú recorda que l’esglesieta de Sant Elm, pedra a pedra cada una numerada, del principi del Passeig de Sagrera la passaren devora del mollet de Sa Llonja des Peix?

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb