Anotacions més o manco impertinents

Indicació prèvia: Impertinent. - Que diu o fa coses fora de propòsit, molestes, irreverents, etc.

Els ‘Ciutat de Palma’

mirollull | 07 Juliol, 2007 09:08

Perfecta, Nanda –o Ferrana, o, per ventura millor, Rana, com proposa Joan Pla en el seu Puput i Angelots de dia 5-, que no es pugui repetir allò de fa 40 anys rodons, que el certamen literari es deia ‘Premios Ciudad de Palma’, i en els quals hi havia, per a major inri, el ‘Premio Bartolomé Ferrá’ de teatre que admetia dues llengües. A aquest premi, aquell any, es presentaren 22 obres: 20 en castellà i 2 en català, ambdues del mateix autor, un barceloní. Tres obres en castellà i dues en català foren escollides a la primera votació; a la tercera votació quedà premiada una del barceloní i finalista una en castellà.

Cena de gala

La primera i ràpida actuació pública de la regidora de Cultura i no sé què més, redrecerà un assumpte que venia anant d’Herodes a Pilat.

L’èxit i solidesa del certamen queden, aixì, plenament garantides: si no es presenten autors balears (pel motiu que sigui, potser perquè no n’hi hagi) es podran presentar els de Catalunya.

D’altra banda, si no hi ha balears que sàpiguen escriure en castellà, cosa cada dia més freqüent, s’evitarà que es puguin presentar als premis autors foresters, hispanoamericans o immigrants, que no fan cap falta a la cultura nostrada.

Comentaris

Observació

lector | 07/07/2007, 11:38

Qui diu que no hi ha balears que escriguin en llengua nostrada? D'escriptors, sí, que en tenim. No passem pena per això.

aquest

pepe david | 17/06/2009, 01:27

pos eso juegan con canicas y con balones de pimg pomg luego van a la playa y se ponen el flotador ya.........

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb