Anotacions més o manco impertinents

Indicació prèvia: Impertinent. - Que diu o fa coses fora de propòsit, molestes, irreverents, etc.

Democràcia 'al comptat'

mirollull | 29 Juny, 2007 09:21

La senyora Munar ha donat una resposta contundent a la senyora Estaràs: li ha dit que es greu que la diputada no entengui “el principi bàsic i irrefutable de la democràcia”, un principi en el què es basa la seva designació com a presidenta del Parlament.

”Crec –ha dit- que una de les primeres coses que han de conèixer tots els ciutadans és que l’acord, el diàleg, el consens és la cosa més important de la democràcia”.

La diputada de UM exposà que arriba a ser president “aquell que aconsegueix reunir més voluntats i això és un principi bàsic i irrefutable de la democràcia”.

¡Què millor podia dir la dona que més sap de democràcia des de Clitemnestra! Sobretot, havent afirmat també, que serà presidenta per a tots, i assegurat que exercirà el càrrec “amb justícia, diàleg i esperit constructiu”.

¿Qui pot discutir la validesa democràtica de la seva elecció per la majoria, encara que només sigui per la diferència d’un vot? “Vere dignum et justum est...

Quant al diàleg, i diàleg democràtic i per al consens, tampoc es pot posar en dubte, com tampoc “la humilitat” amb què assumeix el càrrec. Uns dies abans de ser designada presidenta del Parlament, supòs que com a presidenta d’UM, no li caigueren els anells per establir diàleg de consens. Amb l’ànsia de poder servir el poble, crec que per telèfon, va oferir una xifra generosa per obtenir un vot a favor d’un candidat a batle. Coneixent la seva bona disposició pel diàleg i el consens, no crec que escatimàs l’us del telèfon –fix o mòbil-, i pens que no va ser una sola cridada, la que va fer.

Comentaris

La presidenta

nacionalista a Mallorca | 29/06/2007, 13:13

Ben dit, Senyora!

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb