Anotacions més o manco impertinents

Indicació prèvia: Impertinent. - Que diu o fa coses fora de propòsit, molestes, irreverents, etc.

Tanta sinceritat... quina impudícia

mirollull | 05 Març, 2005 22:04

Tanta sinceritat... quina impudícia

El poeta –un altre, no jo-- ho va dir crec que més o manco així. No tenc papers a mà i no puc confirmar el vers, però segurament ben pocs sabeu d’on surt. Provau amb “Poemes a Nai” d’en Miquel Àngel Riera. ¿M’equivoc?

Estic a punt de tornar d’un altre lloc, on hi som passant uns dies de clarividència. Tenc el so de ma veu estroncat, però el ressò, vos ho assegur, es podrà escoltar.

I serà impertinent, com abans, i insolent i impúdic.

No veig que hi hagi cap motiu de complaença. De rampellada, arribant de l’UCI a la 626, he vist un titular, encara més desesperançador i desvergonyit, que els d’abans d’entrar al quiròfan. Hi havia varis noms, un d’ells d’un missatge de possessió o d’aprenent de Mefistòfil, que volen utilitzar per canviar la senyora Cirer. ¡Com sempre, però pitjor i sense vergonya!

No se’ls passa pel cap canviar persones per fer funcionar la “polis”. Això no saben què és.

I els ciutadans, meu, meu, com a xotets.

Seguiré, amb les meves impertinències. Demà passaré aquest escrit al foraster per a Aarón Ben Yusef.

Ara ja no aguant més.

Comentaris

Bentornat!

Elena | 05/03/2005, 22:48

Aquí tenim un home de pedra. Res, ni ningú, no et farà callar. Salut i força!

No te calles

Enrique | 09/03/2005, 21:22

Te lo digo en forastero, como dices. No te calles. Es bueno, de vez en cuando, escuchar una voz "impertinente". Amen ya se oye suficiente.

Los sonidos

Amparo Martí | 05/04/2005, 18:49

Todos los sonidos , a lo largo de los tiempos, se siguen manteniendo en el aire. Basta sintonizar para volver a escucharlos , vease las piedras de galena como al pricipio de la radio. Es importante saber sintonizar,estar en la misma longitud de onda. Bueno en realidad, lo unico que pretendo decirte,es que hablar es solo una de las manifestaciones del ser humano para comunicarse con el resto de los organismos vivos. Querer comunicar,cosa que a ti se te da muy bien,tiene muchas manifestaciones. Te envío toneladas de ánimo para que te recuperes cuanto antes. Un abrazo. Amparo
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb