Anotacions més o manco impertinents

Indicació prèvia: Impertinent. - Que diu o fa coses fora de propòsit, molestes, irreverents, etc.

Pessics

mirollull | 19 Febrer, 2005 22:38

“El imputado se negó a declarar en castellano a pesar de que la magistrada no es catalanoparlante.” (Un tal Serra, segons El Mundo... de dia 18)
Si l’imputat no sap parlar bé una de les dues llengües de la seva Comunitat, no té perquè d’empegueir-se; si diu qualque pagesada no li retrauran. No sé què decidí la magistrada; si li aplicà lo previst pel cas de desacatament, o l’envià a classes nocturnes.

“Un juez casa una pareja en un submarino en aguas de Magaluf”
Tant fa que sigui a Magaluf o a un altre lloc. És una pena contemplar com s’enfonsen els jutges. ¡Pobre judicatura!

“¿Qué hacemos con la Religión?”
Està ben clar, igual que amb la Història, la Geografia, la Literatura... Llevar-la, amb les altres, del pla d’estudis. ¿Quin sentit té perdre el temps en coses que no tenen massa vigència i que, bastants, han passat fa molts d’anys? ¿A qualcú li pot servir saber d’on surten les nostres cultura i civilització, i com s’han anat conformant? Les noves generacions se’n poden sortir amb quatre beuratges i renou a voler, amb l’obnubilació induïda i una mica de “oui-ja” o altre espiritisme. Si en dir Religió volem dir Doctrina, no hi ha dubte, deixar-la amb mans de la catequesi parroquial.

El Govern (de Balears) ha concedit 33 premis Ramon Llull 2005. Com qui reparteix murta. ¿Que té por de no arribar a temps per a tots? Ja que hi era, se n’hagués pogut recordar dels bombers de l’11S.

“El jefe del Govern Balear, Jaume Matas, se reunió ayer con el presidente del Institut d’Estudis Baleàrics (IEB), Gabriel Janer Manila, quien le detalló los proyectos que abordará la entidad este año, entre los que destaca un homenaje al cervantista mallorquín Josep Maria Casasayas.”
I dic jo, el senyor Janer s’haurà posat d’acord amb el seu segon , l’il·luminat? ¿O és, precisament, que aquest hi està d’acord per allò del “hi de puta, puta”, que ho ha llegit a la traducció del senyor Casasayas, i no sap que l’original és en castellà?

“El recluso 350 llegó a la prisión con un par de maletas, con ropa y objetos personales, además de libros y un ordenador portátil. Ayer solicitó al demandadero una televisión para su celda.”
Cap objecció. A més a més, supòs que la presó ja té connexió ADSL sense fils. M’alegra saber que les condicions d’empresonament milloren. El senyor Blanco, ho confirma. Va dir que està: «muy satisfecho de vivir en un Estado de Derecho donde todo el mundo cumple las leyes y tiene el mismo trato, porque se trata de que nadie tenga privilegios a la hora de aplicar la ley», segons Efe.

Es pot llegir «injustamente en prisión y punto» fent clic aquí . Mi amigo Vera está injustamente en prisión

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb