Anotacions més o manco impertinents

Indicació prèvia: Impertinent. - Que diu o fa coses fora de propòsit, molestes, irreverents, etc.

Especialment, la “cauná” de la Presidenta

mirollull | 04 Febrer, 2005 00:40

Munar dixit

“Ca’uno es ca’uno; y tiene sus caunás”, és una dita de l’amiga extremenya Elsa; i la meva dona, que així com van les coses viurà en una nació, va néixer en una altra i procedeix d’una altra de la qual li vénen el bell color dels ulls i altres faccions, de tant en tant, si amoll bajanades, em sol dir “calladito, estarías más guapo”.

Idò això: que tothom té dret a tenir les seves “caunás” i fins i tot a manifestar-les. Una cosa distinta és que certes persones que tenen un càrrec públic, encara que sigui per contuberni més que per vots, les expressin exercint la seva funció representativa.

I sobretot és greu que la “caunà” vagi aureolada per una corona d’ignorància.

La Presidenta del Consell hauria d’anar alerta i no fer patinades con la de l’altre dia. Si més no, té recursos a l’abast per poder evitar-ho. Basta que comani a la VP Consellera de Cultura que posi en marxa una comissió que faci un estudi i li presenti un informe -si es vol, amb un mapamundi amb banderetes que els senyalin-, que expliqui quins museus hi ha arreu del món, les seves característiques i fons, i per on cauen.

Museu moderne de Toyota

Hiromi de Kiyosu a l’exterior del Museu Modern de Toyota. El nombre d’habitants de la ciutat és un poc menor que el de Palma. (Novembre, 2004)

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb