Anotacions més o manco impertinents

Indicació prèvia: Impertinent. - Que diu o fa coses fora de propòsit, molestes, irreverents, etc.

El PP ha donat una bona alegria

mirollull | 28 Novembre, 2006 14:44

¡Quina alegria que ha donat el PP als altres partits! La detenció del batle d’Andratx, un alt càrrec del Govern Balear i altres persones més o manco afins al PP els té contentíssims.

L’honesta presidenta del Consell Insular –la immaculada- diu que poc hi pot fer, que els ajuntaments no s’adapten a la normativa del Consell. El senyor Matas està compungit, el senyor Rajoy diu que no acceptarà de cap manera que ni tres... ni setze enverinin la labor d’un partit. I el senyor Blanco, del PSOE... bé, més val ni escoltar-lo.

Joan Pla, a Puputs i Angelots d’avui, dia 28, escriu: “La inmensa mayoría de los lectores ha recibido más información acerca de la filiación política de los detenidos que de sus delitos concretos de corrupción urbanística. Si el informador es del PSOE, parece que el delito consiste en ser del PP... y viceversa”.

L’única cosa certa és que tots poden obrir el paraigües, perquè si la meteorologia no canvia, la barrumbada pot ser important i generalitzada.

Comentaris

Re: El PP ha donat una bona alegria

Biel | 28/11/2006, 15:15

idò jo no crec que l'electorat canvï gaire el seu vot...sincerament...tothom ho sabia i els seguia votant...ara els han agafat(tot i que en queden molts)...creus que ara els deixaràn de votar? jo no ho crec...qui vota el PP sap que vota.

alaaaaaaaaaaa

catina | 28/11/2006, 15:44

sortim a "El tomate"
deuen estar contents !!!

no és el PP

Xòric | 28/11/2006, 17:38

no mos confonguem, no és el PP que sigui corrupte, la corrupte és una gran part de la societat mallorquina que pensa més amb els doblers que amb la dignitat.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb