Anotacions més o manco impertinents

Indicació prèvia: Impertinent. - Que diu o fa coses fora de propòsit, molestes, irreverents, etc.

Matrimonis ¿també? paritaris

mirollull | 26 Novembre, 2006 16:34

Deixant de banda que això de les llistes tancades és una trampa no massa democràtica, la proposta de fer-les ineludiblement en una tirallonga alternant nin/nina (no nina/nin), ideada, no sé si com a cap pensant pepeista, pel President balear, resulta graciosa. Però no deixa de ser una demostració de curtesa oportunista i, fins i tot, una aplicació més de la violència de gènere.

Admetent que els barons per costum eren els components nats de les llistes electorals i ara, en lloc de cedir el pas a les dones a les portes, accepten que puguin compartir, com a màxim amb igualtat numèrica, les poltrones públiques i, no faltaria sinó!, un govern socialista(?!) vol que també siguin paritaris els consells d’administració de les empreses privades, em faig una pregunta: és coherent tota aquesta diarrea mental amb l’evolució social que suposa la no discriminació per raó de sexe? Sobretot, que això del sexe ja no significa, pareix, cap caràcter determinant de la persona.

¿No seria millor no ficar-se en un terreny tan llenegadís? ¿No va tot això de la paritat contra els matrimonis(?) home-home, dona-dona?

Cada dia s’embulla més tot. Y tanmateix no en traurem trellat.

-----

Articles relacionats:
Paritat i tocahores
Paritat, mis travestí i el Gènesi

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb