Anotacions més o manco impertinents

Indicació prèvia: Impertinent. - Que diu o fa coses fora de propòsit, molestes, irreverents, etc.

L'IRPF de Matas, Grosske i jo

mirollull | 09 Octubre, 2006 13:43

El mateix dia, Grosske i jo escriguérem sobre l’inútil exhibicionisme tributari d’En Matas. Grosske ho publicà varies hores abans que jo, però fins avui no m’ha cridat l’atenció el titular que utilitza l’expressió cortina de fum, que també figura en un paràgraf del meu escrit.

Ambdós estam d’acord que Matas ha fet una bajanada que no diu res. Grosske diu que els increments de patrimoni injustificats no figuren a la declaració de renda. Evident!

Així i tot les declaracions publicades per Matas poden ser reveladores si se les mira atentament. No faig comptes perdre-hi temps, però per poc que les observàs no podria evitar que es posàs en funcionament la meva ‘deformació professional’; no debades he dedicat la meva activitat alimentària a funcions d’omplir i analitzar paperots amb xifres. Els vint anys passats a Madrid, uns com a director administratiu de dues empreses vinculades i els altres de director de control administratiu i financer, director d’auditoria i director d’organització i planificació d'un grup, per força m’han duit a considerar qualsevol informació comptable i financera amb ‘ull clínic’ bastant sagaç.

Grosske diu que puja l’envit de Matas i que ell publicarà les declaracions de renda i la declaració de bens. Si és un faroneria, pot tenir gràcia. Però jo a Grosske li aconsellaria que les mateixes consideracions que fa sobre Matas se les aplicàs a ell. Ell mateix ho diu: el patrimoni injustificat no figura en les declaracions oficials, per tant, no s’evita el dubte.

-----

Coda: Munar, diuen, es vol sumar a l’strip-tease. Això ja no seria exhibicionisme: seria conya.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb