Anotacions més o manco impertinents

Indicació prèvia: Impertinent. - Que diu o fa coses fora de propòsit, molestes, irreverents, etc.

L'edil Sierra i els 'madelmans'

mirollull | 07 Octubre, 2006 12:14

El meu fil, el segle passat, jugava a ‘madelmans’. Ara, seguint l’avanç tecnològic, hem passat als jocs de ‘lemmings’, filigranes futbolístiques i a atropellar transeünts (les dones embarassades puntuen millor) per sistemes electrònics.

La batlessa, ja que la premsa delatora ho ha contat, renyarà Sierra per jugar a comprar i vendre futbolistes i m’imagin que durant varies sessions del ple municipal, el posarà de genollons amb els braços en creu i una pilota de reglament a cada mà. Abans, el senyor Sierra haurà de fer l’ofrena, a la presidenta del consistori, d’una panareta amb el xiulet del sereno (no de l’àrbitre).

El regidor diu que en el despatx pot fer allò que vulgui i segurament té raó; com també la deu tenir quan diu que compra i ven futbolistes com altres juguen a golf. O als quatre cantons o a toc i pam o a amagatalls, podríem afegir.

Quan vaig tornar de Madrid, una persona molt relacionada amb el món futbolístic i coneixedora del seus entrellats em va explicar que les enormes xifres que es pagaven pel traspàs dels jugadors no les cobraven íntegres ells: que una gran part era per a entrenadors, directius, mitjancers i per cobrir despeses ‘ineludibles’. Això em fa pensar que el regidor Sierra realment compra i ven per pur esport: quan s’ha ficat en aquest entreteniment ja devia saber que no quedava res per pellucar.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb