Anotacions més o manco impertinents

Indicació prèvia: Impertinent. - Que diu o fa coses fora de propòsit, molestes, irreverents, etc.

Munar, agraïda

mirollull | 30 Setembre, 2006 01:10

De bien nacidos es ser agradecidos. Idò, això. La presidenta del Consell de Mallorca ha quedat com una senyora escrivint unes cartes d’agraïment per l’èxit de la Diada “més participativa, positiva i festiva dels darrers anys, i la bandera de Mallorca n’ha estat la protagonista”

“Amb la vostra participació s’ha aconseguit que aquesta iniciativa hagi estat tot un èxit.”

Les frases entre cometes les he copiat de la carta enviada al President del Grup Serra.

Que la participació del Grup Serra ha existit és indubtable, i la participació que quedarà a les hemeroteques sens dubte és d’agrair.

Que la iniciativa hagi estat tot un èxit, ja no és tan clar. Després de la Diada, jo he vist tirar als caixons verds de tapa alçable banderes amb la bossa transparent sense obrir. En tot cas, ha estat un èxit esquifit i penós.

Comentaris

democreta-crisristià

1r pobledor | 30/09/2006, 08:07

Mira Miquel no se que més Llull, la diada de la Presi d'UM i del CdM si que ha estat tot un èxit ja hi om tque amb la emigració que anem patit ARA més que mai és important ensanyar els NOUS benvinguts quina és la nostra Bandera i identitat, crec que totes les festes és tuden coses o no? i ban a parar al FEMS! ido com tot hi ha que aprofiten la festa i la senyera i ni ha que la tiren sesa obri...

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb