Anotacions més o manco impertinents

Indicació prèvia: Impertinent. - Que diu o fa coses fora de propòsit, molestes, irreverents, etc.

Aznar, digne del Guinness

mirollull | 24 Setembre, 2006 12:12

El senyor Aznar ha dit una bestiesa possiblement digna de figurar en el Guinness. I el senyor López Garrido s'ha encès com un coet per comparar les actuacions a l'estranger dels dos darrers ex presidents del Govern Espanyol; i ha fet els ous en terra: ara resulta que l'inefable Felip X (x f Vint-i-quatrena lletra de l'alfabet català) és un capdavanter de la pacificació internacional del món mundial.

La Codorniz ni tan sols hauria considerat cap del tres mencionats digne de la Cárcel de Papel.

Per les mateixes cinc-centes que els musulmans, segons el senyor Aznar, haurien de demanar perdó per l'ocupació d'Espanya (sic) durant vuit-cents anys, també ho hauria de fer un enfilall d'invasors. ¿Tots, en una Història que és feta primordialment d'actes agressius i vandàlics han de demanar perdó per les seves invasions i conquistes? ¿També Alexandre Magne, per exemple? ¿I els ocupants a sang i foc del territori indi d'Amèrica del Nord? ¿I els romans que es ficaren per mig món del seu temps? ¿I el Rei Jaume I d'Aragó amb les seves hosts? ¿I el Cid Campeador? ¿I els admirats per Aznar Reis Catòlics per la seva delicada expulsió de moros i jueus del 'territori cristià'?

Ja està bé d'hipocresia. ¿No seguim, de fet, escrivint la Història amb la mateixa tinta arrogant, prepotent, depredadora i agressiva?

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb