Anotacions més o manco impertinents

Indicació prèvia: Impertinent. - Que diu o fa coses fora de propòsit, molestes, irreverents, etc.

Un bell detall per a Munar

mirollull | 17 Setembre, 2006 16:16

Un bell detall i un oportú obsequi de Brisas a la presidenta del Consell. Els fets, tal com són, s'obliden i la memòria que d'ells se'n té, amb el temps, sol quedar desdibuixada. Unes planes amb el text ad hoc i fotografies en color de difícil obtenció per l'escassetat de façanes abanderades, podran enriquir l'àlbum del Consell, valgui dir el Libre dels feyts de Munar, que ara la Presidenta pot exhibir ufanosa i pel qual les generacions futures obtendran ensenyament i exemple.

L'exemplar de Brisas, per lògica cronologia, no menciona la invasió d'immigrants a la qual es referí Munar; no obstant això, pareix endevinar el pensament de la Presidenta quan subtitula "El Consell ha logrado que los mallorquines redescubran su 'senyera' y la luzcan orgullosos en sus balcones". Escrit així queda bé per a l'àlbum i no desvela l'espina Optimetriaclavada en el cor de Munar/Mallorca: la immigració. Però, ens fa pensar, ¿quants de mallorquins queden a Mallorca? Tristament, pocs.

Així s'ha de deduir de l'afirmació de Brisas: si són els que han lluït orgullosos la senyera en el balcó, descomptant les de La Caixa de Barcelona, d'institucions, entitats i organismes (alguns no illencs) i la filera de la balconada de l'Auditorium (supòs que en compensació de l'aportació del Consell per al controvertit espectacle imminent), el nombre és minso.

És possible que Brisas (coneixent com s'oblida la realitat) hagi volgut aportar un recordatori brillant a l'àlbum del Consell. Si és així, no hi ha res a dir. Si, en canvi, succeeix que ho contat com ho han vist, no els sobraria anar a l'oculista.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb