Anotacions més o manco impertinents

Indicació prèvia: Impertinent. - Que diu o fa coses fora de propòsit, molestes, irreverents, etc.

La bandera com a test

mirollull | 04 Setembre, 2006 10:07

Si el Consell de Mallorca pretén delatar els lectors de El Mundo/El Día de Baleares i posar-los en evidència com a persones detestables, ha errat.

Un balcó sense bandera no serveix de test; perquè, deixant de banda aquells que només compren premsa esportiva i els que no compren cap diari, el Consell no repartirà (ni pagarà als tres diaris que fan la feina de la distribució) banderes en quantitat suficient per a tots els balcons de l'illa.

Per fer-ho Banderesmés difícil, hi ha gent que compra més d'un diari, i si un és El Mundo (que no ha duit bandera) amb l'altre o altres, tendrà bandera o banderes i la podrà penjar; i d'aquesta manera quedarà camuflada una sèrie de lectors maliciosos.

I encara es pot donar un altre cas. El d'aquells que compren quatre diaris i, per tant, tenen tres banderes, com ha passat a ca nostra (i no pens penjar-ne cap al balcó).

Ja sé que el meu és un cas de deserció o d'insolidarització amb l'invent de la diada munàrquica; però és que no m'agrada jugar a banderetes. I crec que una ensenya no se la dignifica amb folklore a l'estil de 'coros y danzas'.

D'altra banda, ¿no n'hi haurà prou amb les dues banderes de La Misericòrdia? Una, de sis metres quadrats (¿o son vint?; de totes maneres, l'espanyola d'En Trillo era molt més impressionant), que s'elevarà a les altures i l'altra -segons la maledicència de llengües viperines-, m'imagin que de seda i amb el castell brodat amb pedreria, que cobrirà, mentres arbora la del pal, el cos incorrupte de Nostra Senyora de la Misericòrdia.

Comentaris

A la plaça Colón

Súbdita crítica | 04/09/2006, 11:09

qui va possar aquella bandera va ser en Trillo (mandagüevos) t'en recordes? el Bono te les seves coses, però aquesta va ser dels moments àlgids de fervor patriòtic del govern Ansar. Jo el que sé gràcies a una quiosquera molt assenyada es que hi havia més banderes que diaris i que a darrera hora encara li quedaven dos capses. Qué s'en farà?

Sobran banderas

Pouet | 04/09/2006, 11:12

Yo no tuve problema alguno con las banderas, a pesar de haber comprado más de un diario. "No quiero nada de Munar", le dije a Alberto cuando me ofreció la bandera con el diario, "tenemos ya muchas banderas", añadí. Yendo para casa, mientras pensabe en ello, se me ocurrió proponer a la Asociación de Vecinos del barrio crear una bandera que nos identifique. Luego otra para la Comunidad de Propietarios. Y, porqué no, le propondría a mi mujer que tuvieramos una bandera también para casa. No se si van a caber tantas banderas en el balcón.

Pagant Sant Pere Serra canta

bakunin | 04/09/2006, 11:46

1.000 banderes no son suficients per tapar la corrupció de na Munar & cia.

quina penada (o empenada) que fan

Soca | 04/09/2006, 12:00

Munar + UM = Regionalisme folclòric i d'espardenya.

la gallina

Pep Torro | 04/09/2006, 12:06

Per l'unica bandera que som penjat mai, em tancaren una setmana als calabossos. No havia reparat que la bandera espanyola duia l'escut de L'àguila imperial -la gallina, que l'hi dèiem els soldats- i la vaig penjar al en-reves, la gallina amb el cap per avall. El coronel quant va veure la gallina cap per avall, s'emprenyar molt, i a mi en foteren al calabos. Així que no en penja d'altre, no sia que em tormen tancar.

Sí, m'he errat

mirollull | 04/09/2006, 21:17

Gràcies, 'Súbdita crítica'. Era En Trillo, el de la gesta del julivert. Encara que no valgui l'excusa, és tan fàcil confondre's. En Bono també va fer un homenatge, crec recordar, però va ser a l'exercit. No va ser així? (A l'article, he canviat el nom de Bono pel de Trillo.)
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb