Anotacions més o manco impertinents

Indicació prèvia: Impertinent. - Que diu o fa coses fora de propòsit, molestes, irreverents, etc.

Hina Saleem, baix la terra del jardí

mirollull | 25 Agost, 2006 13:29

Posa els cabells de punta: una al·lota paquistanesa que vivia a la ciutat italiana de Brescia, es degollada pel seu pare i enterrada en el jardí amb la participació d'uns parents per no respectar les normes de la seva cultura. Hina Saleem ha estat víctima de les conviccions i creences musulmanes de la família.

A Occident, que té separats el poder polític i la religió, els fanàtics existeixen, però proporcionalment són grups minoritaris, i endemés de característiques diferents entre si: uns, purs anarquistes o nacionalsolcialistes; altres, de tendències religiosodogmàtiques, que estimen el poder i el capital (crec que un dels darrers grups incorporats és el dels "legionaris").

En canvi, a l'Islam no existeix distinció entre Església i Estat. Y això fa que entre els musulmans, regits per la llei alcorànica, siguin normals el fonamentalisme i el fanatisme i seguesca viu l'esperit de creuada amb l'aniquilació dels infidels.

Ja ha fet quinze anys que, en una conversació en el Club Diario Levante, Lluis Racionero manifestà que la mediterraneïtat tenia per la part meridional una pobresa y una pressió demogràfica que podien tenir conseqüències catastròfiques. També altres veus, des de fa temps, han vengut advertint que si no es posava remei, millorant els mitjans vitals de la població africana, la invasió d'Europa pels africans seria inevitable. I ja s'està produint. (Amb l'afegitó de l'arribada dels emigrants d'altres països.)

He començat referint-me a Hina Saleem. I torn a l'assumpte. Fets com aquest i altres actes inhumans que esperen el reconeixement i la recompensa d'Al·là es va escampant pel món.

¿Podrà això que deim l'occident 'civilitzat', cada dia més degradat, evitar ser víctima -la infiltració musulmana s'estén com una bassa d'oli- de l'agressiva creuada islàmica?

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb