Anotacions més o manco impertinents

Indicació prèvia: Impertinent. - Que diu o fa coses fora de propòsit, molestes, irreverents, etc.

11 a 14 M, dies profitosos per al PSOE

mirollull | 08 Agost, 2006 12:05

Des del Mateix dia 11-M tenc el convenciment que l'autoria de l'esclat dels trens i la matança conseqüent està embullada.

Sempre he cregut que aquell dia el Govern va perdre els papers i que el principal partit de l'oposició, com a mínim, va jugar brut per treure profit de la situació.

El 7 d'octubre de 2004 -4 dies abans d'entrar al quiròfan pel primer intent d'eradicar-me un càncer de laringe- vaig escriure aquí mateix (vegeu 14M: sospitosa reiteració): "Repetidament, sent i llegesc que el resultat electoral del 14M va esser legítim, i aquesta reiterada i obsessiva manifestació, tant de tiris com de troians, pareix voler allunyar el més petit dubte sobre la seva bondat; i també palesar l'èxit i salut de la nostra democràcia; i per a mi, tanta repetició i exaltació del valor cívic, són sospitoses de remordiment o mala consciència".

Tot quant ha passat des de llavors per obstaculitzar i evitar l'aclariment dels fets, per molt que El Mundo encara desveli ocultacions, discordances i desviacions en les investigacions oficials, em confirma la meva idea del malèvol interès que el Govern actual té en aquest assumpte.

És possible que jo vagi equivocat i que estigui ofuscat. Però també pot passar que em succeeixi allò que diu Susan Sontag: que una persona que sofreix un fet traumàtic fort, en surti amb la lucidesa incrementada.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb