Anotacions més o manco impertinents

Indicació prèvia: Impertinent. - Que diu o fa coses fora de propòsit, molestes, irreverents, etc.

Els macers de la Sala, vigilants de la ribella

mirollull | 23 Juliol, 2006 23:00

Que un infant caigui dins la ribella del Rei En Jaume, ara, amb tanta de calor, pot fins i tot ser-li refrescant; a ell i també a qui s'hagi de ficar dins l'aigua per treure'l.

Però, Els macers de la Sala guardant la ribellaa l'hivern, la cosa ja pot no tenir gens de gràcia i acabar amb una pulmonia o, com al manco, amb un bon embromat.

No crec que sigui necessari posar socorristes devora l'invent -els mesos de fred haurien de dur vestit de neopré-, però podria ser útil, quedaria vistós i donaria un to honorable a la imatge del rei, posar uns macers de la Sala per collir ràpidament els infants que caiguessin dins la ribella.

Això sí, els macers, les hores que fessin guarda, haurien de ser 'gambanerers', és a dir, substituirien la maça per un gambaner.

És un suggeriment que faig al Consistori; i l'il·lustr amb una composició fotogràfica per poder avaluar el resultat.

-------

Definir aquest invent aquàtic com a ribella -més aviat com a "jofaina" en el 'bloc' Aarón Ben Yusef-, pels comentaris rebuts crec que ha estat un encert. Gràcies a tots i, en especial, a Gaspar Sabater, que en El Mundo/El Día de Baleares, d'ahir, diumenge, se'n va fer ressò a l'article "Una plaza desgraciada".

Comentaris

Re: Els macers de la Sala, vigilants de la ribella

Fabián | 24/07/2006, 07:24

La foto és perfecta i la ocurrència dels gambaners és brillant
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb