Anotacions més o manco impertinents

Indicació prèvia: Impertinent. - Que diu o fa coses fora de propòsit, molestes, irreverents, etc.

Presidents del Govern de prestigi internacional

mirollull | 26 Juny, 2006 23:49

En el quart darrer del segle xx, amb la implantació d’un règim monàrquic, s’inicià a Espanya un nou cicle de la Presidència del Govern.

De tot d’una, potser amb una certa inexperiència, però amb la indubtable predisposició de servir el poble amb un sistema democràtic –oblidant l’invent d’allò de ‘democràcia orgànica’–, els dos primers presidents actuaren discretament, vull dir, sense pretensions de transcendència i fama internacional.

Però, vet aquí, que arribà el moment en què la Presidència del Govern espanyol aconseguí prestigi i reconeixement més enllà de les nostres fronteres: o sigui, en el ‘món mundial’, dit en paraules del primer president que tingué visió de futur i que es llançà a la conquista d’espais amples.

I pel món ja tenim el Sr. Gonzàlez, inoblidable per la gesta del Gal, que s’ha arreglat les amèriques del sud, i el Sr. Aznar, del tercet de les Azores, que ha fet les amèriques del nord i Murdoc.

Ara mancarà veure on té posada la ullera de llarga vista el descobridor de la 'democràcia-autocràtica', l’actual president, per quan, en veure com haurà deixat Espanya, se li caigui, si és possible, la cara de vergonya.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb