Anotacions més o manco impertinents

Indicació prèvia: Impertinent. - Que diu o fa coses fora de propòsit, molestes, irreverents, etc.

IB3 compleix les ‘previsions’ econòmiques

mirollull | 18 Juny, 2006 19:33

IB3 necessita no sé quants milions d’euros més, m’ha dit n’Amàlia.

Per aquest comentari i perquè fa uns dies vaig reconfigurar els canals de recepció amb les freqüències actuals de les emissores de TV, sé que IB3 segueix existint.

No em sorprèn que necessiti més aportació; a l’article IB3 i el miracle de Mahoma, quan encara no s’havia inaugurada l’emissora, ja comentava que això passaria.

Si ho pensam bé, és una sort que existesquen i augmentin les cadenes de radio i TV, com també ha passat –i segueix la ratxa– amb la proliferació de càrrecs directius i funcionariat de les institucions estatals i autonòmiques, partits polítics, organismes sindicals... pagats per l’erari públic. Tot això ha millorat el nivell de vida d’una gran part de la població i ha permès l’enriquiment d’un bon grup selecte, que, d’altra manera podrien estar inactius, i, en conseqüència, mantén en un nivell tolerable la taxa de la desocupació.

Hi ha que reconèixer que el país, que de moment encara és un, és ric, i que els recursos naturals y la població activa donen per a molt.

Sí, ja sé que hi ha gent que ho passa magre i que altres cobren la meitat o menys de la pensió de jubilació que els correspon pels anys i basses cotitzades perquè segons les normes aplicades no poden sobrepassar un límit. (En tenc una mostra a mà.) Però, ¿no és un goig veure que tot va tan bé i que, sense anar més lluny, els bancs només traginant dobbers, una activitat ‘altament afavoridora’ del P.I.B. (Producte Interior Brut), augmenten –i en presumeixen– constantment els beneficis?

Comentaris

Xifres d'audiència?

laseuplenadous | 18/06/2006, 20:15

Ara celebraran el primer aniversari i faran una festarra amb Bertin Osborne i no sé quina folklórica més i van de cul demanant a les escoles que els hi enviïn alumnes per omplir el plató. Com la festa de tota la xusma de Bustamantes, Mariaisabeles i demés cutreria que amb el nom de "Aprenem junts" donen lliçons de pedagogia.
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb