Anotacions més o manco impertinents

Indicació prèvia: Impertinent. - Que diu o fa coses fora de propòsit, molestes, irreverents, etc.

La filologia i el rei carter

mirollull | 22 Novembre, 2004 23:14

Que un president -del Govern, no de la RAE- no sàpiga filologia, mentre no vulgui impartir doctrina, no és motiu de blasme; i tampoc conec cap disposició que obligui els ministres a tenir el certificat d’estudis primaris. Però que el president del govern espanyol no conegui les normes per atorgar honres i càrrecs, senzillament, em pareix una mica massa. Ja va posar una medalla al Ministre de Defensa -medalla que era facultat del propi ministre proposar-se-la- i el pobre senyor Bono va quedar com un pedaç brut i va haver de renunciar a la distinció. Ara, el mateix president, tampoc s’ha preocupat de conèixer com es concedeixen certs nomenaments i, sense encomanar-se a Déu ni al Diable, s’ha botat l’organisme preceptiu i ha nomenat carter el Rei.

Tenc entès que quan s’han nomenat carters honoraris, com en el cas del senyor Cela i altres, s’han respectat el camí i les disposicions pertinents. El senyor Rodríguez Zapatero, no obstant, en aquest cas, no s’ha preocupat de conèixer con s’han de fer les coses, o es creu la més alta autoritat, si fa no fa, el vicari en la terra del poder suprem.

Jo no sé si el factòtum sap o no música, lo que, sí, és evident, és que de bemolls i sostinguts en té unes beaces tan plenes que no les pot dur qualsevol ruc.

----------

N.B. RAE = Real Academia Española

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb