Anotacions més o manco impertinents

Indicació prèvia: Impertinent. - Que diu o fa coses fora de propòsit, molestes, irreverents, etc.

Premi Coll Bardolet: una exposició de fi de curs

mirollull | 16 Novembre, 2004 23:15

Tira-li cocetes an es davantal / No els hi tiris fortes que li faràs mal / Ai, sí, ai, no/ Sa tia Antonina i es conco en Simó.

Potser seria més propi el “Parado de Valldemossa”, però m’ha fet més gràcia tira-li cocetes.

Ball de bot

Qualque vegada quasi he estat a punt de tenir remordiments per lo que he escrit; això sí, no gaire sovint, perquè m’ho pens bastant i estic segur que no dic mentides i que les paraules són ben sospesades. ¿Que els articles són impertinents?, és clar, sinó no encaixarien amb la capçalera.

I aquest escrit s’allarga i encara no he dit res que respongui al títol. Bé, ho diré en quatre retxes, la cosa no dóna per a més.

Sobre el Premi de pintura Coll Bardolet, volia comprovar si les meves afirmacions havien estat excessives. Ara ja ho sé. I he de lloar el senyor Mates i la senyora Estaràs -més aquesta, sense la qual el president no hauria fet la bona obra- per l’impuls que la seva presència en la inauguració aporta als tallers municipals de pintura i a la brillantor d’aquesta exposició de fi de curs que ha estat el “Premi de pintura Coll Bardolet”.

Sols una cosa he de criticar, que no s’hagi pogut complir el desig de fer l’exposició a Ses Voltes o un lloc similar. ¿Per quin motiu? ¿L’Ajuntament de Palma ha tengut por que l’Ajuntament de Valldemossa li fes ombra i ha arraconat l’exposició? Possiblement qualcú entès en pintureta ho pugui pensar.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb