Anotacions més o manco impertinents

Indicació prèvia: Impertinent. - Que diu o fa coses fora de propòsit, molestes, irreverents, etc.

Un encert de la batlessa Cirer

mirollull | 13 Novembre, 2004 21:00

La batlessa vol incorporar dos psicòlegs a l'equip de regidors, "para serenar los ánimos en Urbanismo y Medio Ambiente", diu un titular de diari. Jo, encara que no som un expert, pens que la idea és pot millorar.

Em pareix que l'eficàcia de dos psicòlegs permanents es podria reforçar sensiblement amb la contractació, també a temps complet, del respectiu equip de pedagogs, mestres de primària, auxiliars de guarderia i qualque pediatre per casos de necessitat, i, per situacions extremes, la contractació puntual de psiquiatres i neuròlegs.

Si la cosa funcionàs en Urbanisme i Medi Ambient, llavors la solució es podria estendre a tot el consistori.

L'experiència, amb tot, podria no donar resultat. Crec que un assaig similar ja es va fer en una organització que pretenia convertir tartamuts i invàlids fònics en conferenciants; i va fracassar. Es va arribar a la conclusió que era millor que les conferències les donàs gent que, tenint coses per dir, fos de bona i clara veu, en una paraula, capacitada per a la funció.

Perquè, on no n'hi ha que no n'hi cerquin. Jo mateix, ho tenc molt negre. Ni amb l'ajuda d'un logopeda o d'un foniatre, no crec que en torni a donar cap de conferència.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb