Anotacions més o manco impertinents

Indicació prèvia: Impertinent. - Que diu o fa coses fora de propòsit, molestes, irreverents, etc.

L’ex-batle de Sineu i l’ària de la veritat

mirollull | 14 Abril, 2006 11:11

L’ex-batle de Sineu, conegut en el poble per “Pavarotti”, a l’Ultima Hora, ha cantat, pens que inadvertidament, l’ària de la veritat.

Potser ho ha dit innocentment i per reforçar l’afirmació de que no necessàriament la proximitat és motiu d’involucració en conductes deshonestes, o que tenen tota l’aparença de ser-ho, i que haurà de ser cosa de jutges aclarir-ho.

Ha manifestat que en el poble tots són familiars o amics. Àngela Maria! Ha encertat de ple.

És evident que els ajuntaments de ciutats menors i viles no permeten, pel pressupost que mouen, enriquiments com els que puguin propiciar els de capitals importants, consells, autonomies i ministeris. Però, estam veient que alguns casos ben aviat se silencien i que d’altres ni tant sols se’n parla, perquè, qualsevol que sigui el partit polític on s’agombolin, tots són familiars i amics. També, per això, és molt més fàcil la relació i compensació de “favors”, i fins i tot haver de callar per no perjudicar interessos pròxims o per no crear-se dificultats. Sols l’animadversió personal revela, de tant en tant, qualque actuació anormal.

Tot això no ho dic perquè cregui que les fiscalies hagin d’actuar: sortirien massa assumptes i no donarien l’abast. Només ho dic perquè l’ex-batle de Sineu, segurament, per dir una cosa n’ha cantat una altra.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb