Anotacions més o manco impertinents

Indicació prèvia: Impertinent. - Que diu o fa coses fora de propòsit, molestes, irreverents, etc.

La Sala es desfà per noltros

mirollull | 04 Octubre, 2004 10:22

Els ciutadans mai no agrairem a bastament a la Sala tots els esforços que fa per a què progressem i estiguem al dia. Vagin, només, uns exemples.

En l'aspecte paisatgístic, superant les abundants mostres i exposicions a recintes tancats i en maquetes, organitza demostracions temporals a mida natural, perquè vegem, de viu en viu, les variacions paisatgístiques i jardineres que una fina sensibilitat pot introduir en el medi urbà. D'això, l'esplanada de Ses Estacions n'és una bona prova. I també ho podem esperar de la torrentera verda. Aquesta -no convé desconfiar- podria esser un bon entreteniment per a Penèlope -hi haurà troca de sobres per teixir i desteixir- si es decidís a passar una temporada a la nostra illa esperant a Ulisses.

Un altre exemple són els circuits de sabatacròs, a punt per mantenir-nos àgils i flexibles. Alguns malintencionats diuen que no els fan per això; que realment són prospeccions per trobar els fonaments de la historicitat regional, o sigui, la sobirana independència. Altres, més poca-soltes, creuen que, simplement, s'intenta veure per on perden l'aigua les canonades de ciutat.

El lleure i el divertiment, també tenen acurada atenció. Els qui, per edat, o per qualsevol altre impediment físic o mental, no podem anar als llocs especialitzats en disbauxa, sovint podem fruir d'una bona dosi de decibels per posar-nos al dia, per rebentar-nos els timpans i anorrear les nostres facultats psíquiques. Basta que ens acostem, de tant en quant, entre altres, per la Plaça d'Espanya, la Plaça Major o l'Escorxador, ja que no tots tenim la sort de viure'n a prop. I tot això, ¡què més voleu!, amb l'extralimitació sonora municipal i amb la corresponent benedicció pastoral de les autoritats.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb