Anotacions més o manco impertinents

Indicació prèvia: Impertinent. - Que diu o fa coses fora de propòsit, molestes, irreverents, etc.

El senyor Boadella i la irracionalitat

mirollull | 18 Març, 2006 11:25

El senyor Boadella, don Albert, havia quedat molt bé i se’l podia posar com a distintiu català, com a bandera de la identitat i de la entitat d’un país i com a ariet d’una reivindicació nacionalista enfront d’un estat opressor.

I ara resulta que si va tenir greus problemes amb el Ministeri de l’Interior i amb les institucions espanyoles, no va esser per ser català, sinó que va sofrir, com els benaventurats, persecució per la justícia.

El senyor Boadella no tenia gaire simpatia pel senyor Franco i la seva dictadura (un Franco que tenia la relíquia del braç de Santa Teresa i una dictadura que ens ha col·locat en el senat el ressec ex-vot del gallec perdurable) ni combregava, el senyor Boadella, amb ‘obres’ de molí; tot això ho ha deixat ben clar. Però resulta que tampoc està d’acord amb el nacionalisme políticament correcte del feixisme i totalitarisme catalanistes.

El senyor Boadella, don Albert, que a ca seva i als voltants ja no hi deu tenir molt a fer, té un seriós problema psicològic o de personalitat: és un inadaptat. No és ver que estàs contra el dictador, contra la milícia, contra les llànties i els ciris per anar darrera una bandera tripartida i baix o al costat d’un pal·li; el senyor Boadella, don Albert, el desertor de la tribu, estava, i està, no hi ha cap dubte, contra la irracionalitat.

El senyor Boadella, don Albert, és dels catalans, que són més que aquells que tot lo dia escaïnen, que tenen dignitat.

Que els fats li siguin propicis!

Comentaris

Don Albert

Mireia | 18/03/2006, 17:07

És curiós el canvi que ha fet aquest home, de llepar-li el cul a en Maragall i neo-sociates burgesos, a decidir que la llengua perseguida és la que no empra ni en la intimitat, a diferència d'Aznar, perquè no deixa de ser un "niño bien". Està com una cabra...

feixisme?

roger | 28/07/2006, 07:56

boadella funciona per interes, i si no que li ho pregunin a la Espe. No tornis a referirte al catalanisme com a feixiste i llegeix historia. prou d´utilitzacio perniciosa de paraules per qui mes les representen. nacionalsme i feixisme = espanyolisme.
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb