Anotacions més o manco impertinents

Indicació prèvia: Impertinent. - Que diu o fa coses fora de propòsit, molestes, irreverents, etc.

De Palma a Pollença fent voltera

mirollull | 16 Març, 2006 20:41

Qui vulgui passar una estona divertida que agafi la carretera d’Alcúdia.

Supòs que a una hora de trànsit dens ha de ser, endemés, divertidíssima.

Per més entreteniment, els freqüents canvis de calçada tenen indicacions successives de limitació progressiva de velocitat i també, regruixos transversals per alentir la marxa dels vehicles.

És una mescla de muntanyes russes del “Ram” i de travessia africana.

Per fer-ho més sorprenent i intrigant, si no saps que en muntar un terraplè has de girar a l’esquerra per tornar arrera i, entre munts de terra i pedres, prendre la carretera que passa per Crestaix (no hi ha cap cartell que ho indiqui), segueixes cap a Alcúdia, per acabar-ho d’arreglar vas un bon tros entre pilons, voreges la badia de Pollença disfrutant del mar, i, en el Port, que també té la cruïlla alçada per obres, gires a l’esquerra per arribar, finalment, a Pollença.

Pareix que fan feina a corre-cuita, però, així i tot, no hem de perdre l’esperança de poder seguir amb tot aquest envitricoll durant l’estiu.

-----

Nota per als agosarats

Crec que també és emocionant anar a Valldemossa; jo fa temps que no hi vaig, perquè vaig quedar escamnat. I és ben segur que altres indrets de l’illa també tenen el seu atractiu.

Comentaris

agosarats?

un menorquí | 16/03/2006, 21:00

No m'ho has de contar a mi, aquest hiver vaig venir a Mallorca des de Menorca amb vaixell (Ciutadella- Alcúdia) ja era fosc i a més plovisquejava; entre les muntanyes russes, la mala senaylització i la conducció temerària de més d'ùn conductor, pareixia que no acabava mai el tram d'Alcúdia fins a Inca. Déun n'hi dó!!!!

Donar voltes és divertit

JMCMLL | 25/03/2006, 20:13

Ses muntanyes russes han tornat canviar s’itinerari. Però ara pareix que per arribar a Pollença hi ha més cartells. No així per anar a Ciutat, que no veus s’indicador fins que ja ets a sa carretera adequada, si és que l’agafes; y si no, segueixes donant voltes a sa rotonda, que també és molt divertit.
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb