Anotacions més o manco impertinents

Indicació prèvia: Impertinent. - Que diu o fa coses fora de propòsit, molestes, irreverents, etc.

La filla de rei irresponsable

mirollull | 07 Febrer, 2014 11:32

Carrers tancats, cinquanta policies venguts de fora per ajuntar-se amb cent cinquanta locals; una protecció valorada en 300.000 €; no té res que veure amb que la justícia sigui igual per a tots. Això és una altra cosa, una qüestió normal de protecció per tractar-se d’una presumpta excepcional: una filla del Rei. És clar que si, com a son pare, (del qual ha d’haver pres l’exemple) l’haguessin declarada irresponsable, no hagués estat necessari tot aquest cal i portal. Però, ja que el tenim, ben pagat sia, al cap i a la fi, tampoc costa tant, possiblement com un automòbil decent de la casa Rolls Royce.

I dic ben pagat sia, perquè pens que tota aquesta parafernàlia protectora no és per evitar que quatre exaltats antimonàrquics peguin quatre crits i tiren dues dotzenes d’ous crus i uns quans ramells de tomàtigues madures, que, amb un bon impermeable de plexiglàs amb caputxa o baixant la costa del calvari invers en un cotxe, no tendria cap risc.

Perquè jo crec que la protecció és per motius més importants i seriosos. ¿No és possible que el jutge Castro, amb proves que siguin contundents, l’hagi de passar de presumpta imputada a presumpta culpable ben responsable? En aquest cas si seria inevitablement necessària tota l’estratègia preventiva per evitar que la trinitària jeraquia política, judicial y reial arramblàs amb la infanta per evitar-li arribar a judici i pentura abans a presó provisional pel risc de la fuga, no debades té casa i compte a Suïssa.


Santa Cristina. «Cierto día Cristina recibió la revelación divina, y abrió los ojos a la verdadera Fe en Cristo, quitó todos los ídolos de oro y de plata que se encontraban en su casa, los rompió en pedazos y le dio la limosna a los pobres cristianos».

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb