Anotacions més o manco impertinents

Indicació prèvia: Impertinent. - Que diu o fa coses fora de propòsit, molestes, irreverents, etc.

Sa bolla d'en Llorenç

mirollull | 22 Setembre, 2004 11:07

La quantitat d'informació i la velocitat dels sistemes de comunicació que la transmeten, fa que les notícies s'oblidin tan ràpidament com es coneixen. Qualcú, de vegades, té la caparrudesa de mantenir viu un assumpte, mes sol esser excepcionalment i sense molt d'èxit. Aquesta riuada informativa cap a l'oblit de succeïts, pel que fa a actes delictuosos, afirmacions, negacions, malifetes i bajanades, no deixa d'oferir avantatges. Per a no pocs personatges -entre ells, alguns banquers, empresaris, jutges, traficants... i, no diguem, polítics- és una vertadera sort. I per la gent normal, també: només ens faltaria el record continu de contradiccions, de manca de vergonya, d'abusos tolerats, de delictes beneïts.

Si féssim una llista d'oblits, hi podria figurar, per exemple, la bolla d'en Llorenç. Vull dir, aquella gàbia esfèrica que conté una mà repel·lent, d'en Lorenzo Quin que, a la part de baix de la Feixina, l'Ajuntament de Palma va posar i després va llevar amb l'excusa d'adobar-la. Una bolla que, si no vaig errat, segons notícies de premsa, a part de despeses d'instal·lació i de retirada, va suposar un dispendi, o per ventura malversació, d'uns 600.000 euros.

Fins ahir, pensava que aquella bolla podia restar, abandonada, en un magatzem; o haver passat a una planta de reciclatge; o haver anat a Son Reus, el seu destí més apropiat. Però, ai las!, segons he vist de rampellada en el televisor, la bolla li ha tocat a un polígon industrial. Confiem que els vidres ben aviat seran bruts: així no en pegar-los el sol no enlluernaran els conductors i, de rebot, amagaran el dit funerari.

Comentaris

jo mai l'he vista!

potti | 22/09/2004, 11:12

La veritat és que només he vist aquesta bolla en fotos! i si, ja m'havia oblidat d'ella!Realment com estatua rara d'aquestes que podem trobar per Ciutat m'agrada més la esglesia al reves!! La trobo molt més curiosa! I tal volta, és molt més 'barata'

de totes maneres!

potti | 22/09/2004, 11:14

i ara m'he adonat després de posar el meu primer comentari... Que millor que la bolla aquesta no resti abandonada a cap banda! si ens ha costat diners, com a mínim que estigui a qualque banda. Tal volta el que podrien fer amb les 'obres d'art' que ningú vol és subastar-les. Així l'ajuntament podria tornar diners i que podrien ser invertits a qualque cosa millor... (o tal volta no)...

Esglaiada

JMMLL2 | 23/09/2004, 15:07

He quedat esglaiada en sa bolla d'en llorenç. Jo ja le trobava feresta, però quan he vist es preu... Amb tantes coses que hi ha per gastar dobbers!
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb