Anotacions més o manco impertinents

Indicació prèvia: Impertinent. - Que diu o fa coses fora de propòsit, molestes, irreverents, etc.

Informació malintencionada?

mirollull | 18 Febrer, 2006 20:43

Ahir, dos diaris locals s’atreviren a publicar que el socialista Diéguez desvelava que el Gobern Balear ha pagat a un ens, representat per l’home de la Infanta Cristina, 1 200 000 euros amb l’excusa d’organitzar no sé què de turisme i esports. També deien que el PSOE vol una comissió d’investigació per aclarir-ho.

No sé per quins cinc sous aquests dos diaris es fan eco de la, a primera vista, malintencionada informació.

Possiblement, als dos diaris, els mereixi credibilitat la denúncia del PSOE, que, d’aquests “negocis”, en sap tant o més que el PP i UM junts.

A mi em pareix de molta poca delicadesa, suposant que la retribució sigui certa, escatimar uns quants milions de les antigues pessetes a una part de la família monàrquica; una quantitat, endemés, que sols pot ser una fracció de la que precisa per dur una vida digna, comprar-se una caseta i fer-se un “raconet” per afrontar un futur que ni ells mateixos deuen veure molt clar ni assegurat.

No entenc per quin motiu s’ha de ser ronyós amb uns ducs que enalteixen el nom de Palma; i molt manco, si tenim en compte que, en els àmbits local i nacional, són ingents les quantitats de l’erari públic sostretes i dilapidades; i bastants d’elles sense tenir en compte l’alcurnia dels receptors.

...

Avui, El Mundo/El Día de Baleares afegeix aigua al banyat i dona la raó al PSOE; tanta sort que el conseller de Turisme ha dit que tot són futilitats demagògiques i que els comptes són ben clars.

Comentaris

no m'ho puc creure

antoni | 18/02/2006, 21:57

no m'ho puc creure. a mesura que llegesc això pens que està escrit en conya, però em sembla aquest home parla seriosament. En fi.

En conya ben seriosa

mirollull | 18/02/2006, 22:16

O mos ho agafam en conya, o abans que llevin ses faroles de Jaume III per arreglar-les perquè diuen que no s'aguanten, hauríem d'aconseguir que s'hi penjassin tots els que organitzen i participen en el robatori dels bens comuns. I m'és igual que a la dreta hi vagin els de dretes i a l'esquerra els d'esquerres, o que se'n fassi una mescladissa. Estam d'acord?
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb