Anotacions més o manco impertinents

Indicació prèvia: Impertinent. - Que diu o fa coses fora de propòsit, molestes, irreverents, etc.

Mohamed Yunus, crèdits sota paraula

mirollull | 15 Octubre, 2006 23:32

Mohamed Yunus va muntar l’antinegoci bancari iniciant un sistema de concessió de crèdits sota paraula; uns minicredits que han ajudat molt gent a surar. A l’invent, que funciona des de 1976, li va donar el nom de Banc Grameen.

Ara, a Mohamed Yunus, li han donat el Nobel de la Pau. Pareix que li haurien d’haver concedit el d’Economia, però, ben mirat, han fet bé amb el de la Pau. El d’Economia és millor, cercant un moment oportú, donar-lo al conjunt mundial de la banca ‘normal’, que ha fet i fa mèrits a voler.

Per ventura, la meva insinuació mereix ser aclarida; procuraré recordar-me’n i fer-ho.

De Juana Chaos i la trampa del paner

mirollull | 15 Octubre, 2006 13:58

És possible que no fos Froid qui va contar que Moisès, durant el dies que va ser en el Sinaí per gravar les pedres de les Taules de la Llei, s’alimentàs amb el contengut del paner que li pujava un israelita; he intentat desentrellar-lo, però de moment no ho he aconseguit.

De tota manera, fos ver o no que Moisès passàs tant de temps en dejú, l’aplicació pràctica de mantenir una vaga de fam amb una dieta de “500 caloríes” (llet, mel, cuixot de york, pa binbo i sucre), al estil del paneret de Caputxeta Vermella, l’ha demostrada De Juana Chaos.

I no m’estranyaria que aquest miracle s’hagués fet amb la benedicció del Yahveh de la Moncloa.

Això de les vagues de fam a la presó es pot convertir en el sopar del rey Baltasar, amb inscripcions cabalístiques d’excarceració i tot en la paret.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb