Anotacions més o manco impertinents

Indicació prèvia: Impertinent. - Que diu o fa coses fora de propòsit, molestes, irreverents, etc.

De Juana Chaos i Caputxeta Vermella

mirollull | 10 Octubre, 2006 17:51

Estic empagueït pel meu article sobre el possible final de De Juana Chaos.

Em vaig creure que la decisió de la vaga de fam era seriosa.

Ara tenc la impressió d'haver combregat amb rodes de molí. I que no ha estat més que una fresa convenguda.

Fins i tot no m'estranyaria que els vespres (com conta Froid -¿o no és ell?- que un israelita feia amb Moisès en el Sinaí) un enviat del senyor Zapatero, o ell mateix, li dugués una panereta com la de Caputxeta Vermella.

El pacte antiterrorista va avançant: els lluitadors contra l'opressió espanyola prest podran viure en pau i veure reconeguts el seus partiments i sacrificis.

Verger: ni l'oracle de Delfos!

mirollull | 10 Octubre, 2006 13:44

L’oracle de Delfos, en comparació, era una endevinació de caseta de fira de poble. Potser sols se li acosti o l’iguali Moisès, que sabia, per endavant, que alçant la mà (era la dreta?) removia obstacles i els elements es doblegaven davant ell.

Verger ha dit que el fiscal d’anticorrupció, d’una altra de les seves martingales, l’exonerarà. No és la primera vegada que, setmanes abans d’una decisió jurídica, es mostra segur d’estar per damunt del bé i del mal.

¡Quina delícia pel seu advocat (especialista en pepeïstes): el senyor Verger deu ser el client més bo de defensar i que més goig li dóna; és com si hagués d’actuar de defensor de la Mare de Déu de Lourdes. ¿Vos imaginau una possibilitat més miraculosa?

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb