Anotacions més o manco impertinents

Indicació prèvia: Impertinent. - Que diu o fa coses fora de propòsit, molestes, irreverents, etc.

De Juana Chaos, possible final

mirollull | 05 Octubre, 2006 20:21

De Juana Chaos, segons notícies recents, s'acosta al seu final.

La seva possible mort, que ell ha elegit (cosa que no poden fer legalment aquells que, motivadament, desitgen l'eutanàsia), i que pot succeir a pesar de l'assistència mèdica per evitar-la, produirà un trastorn polític important.

L'alliberador, patriota i lluitador per la pau serà plorat, principalment, pels seus companys terroristes i els admiradors de las seves gestes de mort i destrucció en nom d'Euskadi.

Sobre De Juana Chaos publicava elmundo.es el 6 de gener de 2005: "De Juana Chaos participó desde 1985 y hasta la desarticulación del "comando Madrid" en 11 atentados terroristas que costaron la vida a una veintena personas.
"Me encanta ver las caras desencajadas de los familiares en los funerales. Aquí, en la cárcel, sus lloros son nuestras sonrisas. Acabaremos a carcajada limpia", escribió tras el asesinato en Sevilla, en enero de 1998, del concejal Jiménez-Becerril y su esposa.
Entre esos atentados destacan el cometido el 14 de julio de 1986 en el que murieron doce guardias civiles al estallar un coche bomba en la plaza de la República Dominicana de Madrid."

No serà cap gaubança la seva mort, però tampoc mereix la mínima lamentació.

Des del meu punt de vista sols una ètica delicada i hipòcrita pot recórrer a defensar el valor de qualsevol vida d'un esser humà. Dit d'una altra manera: la vida d'un assassí no val la del assassinat, i molt manco que la dels de vint-i-dos que se li atribueixen i dels quals se'n sent ben orgullós.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb